Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22705
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паляничка, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T11:54:20Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T11:54:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко С. О. Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста. Наук. кер. Н. О. Паляничка. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 190 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22705 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 | - |
dc.title | Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-190.pdf | 99.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.