Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВерхоланцева, В. О.-
dc.contributor.authorШестопалов, О. М.-
dc.date.accessioned2023-02-14T11:51:50Z-
dc.date.available2023-02-14T11:51:50Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationШестопалов О. М. Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса. Наук. кер. В. О. Верхоланцева. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 189uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22703-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleПроцес приготування напівфабрикатів із січеного м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-189.pdf100.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.