Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22680
Название: | Кулінарна дипломатія в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльності |
Авторы: | Яцун, Л. М. Віннікова, В. В. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Яцун Л. М., Віннікова В. В. Кулінарна дипломатія в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 97-99 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22680 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-97-99.pdf | 135.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.