Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22674
Title: Менеджмент ресторанного бізнесу під час пандемії COVID-19
Authors: Ткачова, С. С.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткачова С. С. Менеджмент ресторанного бізнесу під час пандемії COVID-19. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 87-88
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22674
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-87-88.pdf132.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.