Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С. С.-
dc.date.accessioned2023-02-13T19:51:55Z-
dc.date.available2023-02-13T19:51:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТкачова С. С. Менеджмент ресторанного бізнесу під час пандемії COVID-19. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 87-88uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22674-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМенеджмент ресторанного бізнесу під час пандемії COVID-19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-87-88.pdf132.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.