Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22671
Title: Удосконалення концептуальної моделі стратегічного управління підприємством ресторанного господарства як фрактальною системою
Authors: Селютін, В. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Селютін В. М. Удосконалення концептуальної моделі стратегічного управління підприємством ресторанного господарства як фрактальною системою. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 81-82
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22671
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-81-82.pdf129.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.