Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22671
Title: | Удосконалення концептуальної моделі стратегічного управління підприємством ресторанного господарства як фрактальною системою |
Authors: | Селютін, В. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Селютін В. М. Удосконалення концептуальної моделі стратегічного управління підприємством ресторанного господарства як фрактальною системою. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 81-82 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22671 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-81-82.pdf | 129.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.