Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-02-13T19:36:09Z-
dc.date.available2023-02-13T19:36:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Безпечне перебування споживачів у готелях України під час пандемії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р.; Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 71-72uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22666-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБезпечне перебування споживачів у готелях України під час пандеміїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-71-72.pdf136.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.