Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22663
Название: Стратегія інноваційного розвитку готельної індустрії
Авторы: Кононенко, Т. П.
Полстяна, Н. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Стратегія інноваційного розвитку готельної індустрії. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 65-66
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22663
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-21-251-65-66.pdf129.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.