Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22661
Название: Особливості організаційного розвитку підприємства
Авторы: Забродська, Л. Д.
Забродська, Г. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Забродська Л. Д., Забродська Г. І. Особливості організаційного розвитку підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 61-62
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22661
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-21-251-61-62.pdf129.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.