Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22661
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забродська, Л. Д. | - |
dc.contributor.author | Забродська, Г. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T19:22:15Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T19:22:15Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Забродська Л. Д., Забродська Г. І. Особливості організаційного розвитку підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 61-62 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22661 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості організаційного розвитку підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-61-62.pdf | 129.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.