Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22658
Название: | Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Давидова, О. Ю. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Давидова О. Ю. Аналіз та оцінювання ризиків як фактор стабільності розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 54-55 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22658 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-21-251-54-55.pdf | 136.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.