Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22657
Название: Інноваційний підхід в управлінні туристичним бізнесом
Авторы: Вітряк, А. О.
Кузь, Д. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вітряк А. О., Кузь Д. В. Інноваційний підхід в управлінні туристичним бізнесом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 52-53
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22657
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-21-251-52-53.pdf129.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.