Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГасай, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.date.accessioned2023-02-13T18:16:54Z-
dc.date.available2023-02-13T18:16:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни «Кваліметрія» для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей «Управління безпечністю та якістю товарів»; «Організація оптової та роздрібної торгівлі»; уклад.: Є.Л. Гасай, М.С. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22644-
dc.description.abstractДисципліна «Кваліметрія» є вибірковою дисципліною циклу природничо-наукової та фундаментальної підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.030510 - «Товарознавство і торговельне підприємництво». Предметом кваліметрії є оцінка якості в кількісному її вираженні.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectметодиuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни «Кваліметрія» для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей «Управління безпечністю та якістю товарів»; «Організація оптової та роздрібної торгівлі»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Kvalimetriya_14.pdf333.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.