Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22644
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гасай, Євгенія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T18:16:54Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T18:16:54Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни «Кваліметрія» для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей «Управління безпечністю та якістю товарів»; «Організація оптової та роздрібної торгівлі»; уклад.: Є.Л. Гасай, М.С. Одарченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22644 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Кваліметрія» є вибірковою дисципліною циклу природничо-наукової та фундаментальної підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.030510 - «Товарознавство і торговельне підприємництво». Предметом кваліметрії є оцінка якості в кількісному її вираженні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | кваліметрія | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки та завдання для практичних занять студентів з дисципліни «Кваліметрія» для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей «Управління безпечністю та якістю товарів»; «Організація оптової та роздрібної торгівлі» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Kvalimetriya_14.pdf | 333.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.