Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22629
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorСаранча, І. О.-
dc.date.accessioned2023-02-13T15:27:04Z-
dc.date.available2023-02-13T15:27:04Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСаранча І. О. Технологія Sous Vide у закладах ресторанного господарства. Наук. кер. Д. В. Дмитревський. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 181uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22629-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleТехнологія Sous Vide у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-181.pdf99.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.