Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22617
Title: Торгова політика та комерційна дипломатія
Authors: Андросова, Тетяна Василівна
Шталь, Тетяна Валеріївна
Кот, Олена Володимирівна
Печенка, Оксана Іванівна
Блохіна, Ольга Миколаївна
Keywords: комерційна діяльність;комерційне право;безпека комерційної діяльності;торгівельне;господарсько-комерційна діяльність;торговельний прибуток;торговельна діяльність
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: Форт
Citation: Андросова Т. В., Шталь Т. В., Кот О. В., Печенка О. І., Блохіна О. М. Торгова політика та комерційна дипломатія: методичні рекомендації до тренінгу для студентів спеціальності 7.03050301 "Міжнародна економіка"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: Форт, 2015. 51 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення тренінгу розроблено відповідно до робочої програми тренінгу з курсу "Торгова політика та комерційна дипломатія" для студентів спеціальності 7.03050301 "Міжнародна економіка". Методичні вказівки містят плани практичних занять, навчальні, комплексні тестові та кейсові завдання, список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації до проведення тренінгу розроблені з метою закріплення теоретичних знань студентів і формування практичних навичок з курсу "Торгова політика та комерційна дипломатія".
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22617
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_Trening_TPKD_2015.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.