Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22598
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЕнімо, А.-
dc.contributor.authorКайданський, О. М.-
dc.date.accessioned2023-02-13T11:54:56Z-
dc.date.available2023-02-13T11:54:56Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЕнімоу А., Кайданський О. М. Застосування мембранних технологій під час виробництва соків. Наук. кер. Д. В. Дмитревський. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 161uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleЗастосування мембранних технологій під час виробництва соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-161.pdf99.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.