Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22598
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Енімо, А. | - |
dc.contributor.author | Кайданський, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T11:54:56Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T11:54:56Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Енімоу А., Кайданський О. М. Застосування мембранних технологій під час виробництва соків. Наук. кер. Д. В. Дмитревський. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 161 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22598 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 | - |
dc.title | Застосування мембранних технологій під час виробництва соків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-161.pdf | 99.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.