Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22587
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГузенко, В. В.-
dc.contributor.authorВасиленко, М. О.-
dc.date.accessioned2023-02-13T10:50:01Z-
dc.date.available2023-02-13T10:50:01Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationВасиленко М. О. Актуальність дослідження процесів виробництва соняшникових пектинів. Наук. кер. В. В. Гузенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 153uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22587-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleАктуальність дослідження процесів виробництва соняшникових пектинівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-153.pdf99.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.