Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22397
Title: Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв
Authors: Нестеренко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Полупан, В. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Нестеренко А. В. Технологічні особливості виробництва міцних алкогольних напоїв. Наук. кер. В. В. Полупан. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 118
Series/Report no.: Формування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22397
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-118.pdf105.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.