Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-02-10T11:54:10Z-
dc.date.available2023-02-10T11:54:10Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКоваленко Т. В. Особливості виробництва збагачених кисломолочних продуктів. Наук. кер. С. В. Сорокіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 115uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22393-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування та контроль якості непродовольчих і продовольчих товарів, митні експертизи товарів;Секція 7-
dc.titleОсобливості виробництва збагачених кисломолочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-115.pdf99.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.