Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386
Title: | Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу |
Authors: | Яцун, Л.М. Батаєва, К.В. |
Keywords: | кулінарна спадщина;український народ;відродження;culinary heritage;ukrainian people;renaissance;кулинарное наследие;украинский народ;возрождение |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Яцун Л. М., Батаєва К. В. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 681-687. |
Abstract: | Розглянуто особливості діяльності ресторанів та ресторанів швидкого
харчування міста Харкова з метою виявлення місця української кухні серед
інших кухонь світу. The features of activity of restaurants and restaurants of rapid service are considered Kharkov with the purpose of location the Ukrainian kitchen among other kitchens of the world. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_97.pdf | 178.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.