Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцун, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Батаєва, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-10T11:34:57Z | - |
dc.date.available | 2023-02-10T11:34:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Яцун Л. М., Батаєва К. В. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 681-687. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості діяльності ресторанів та ресторанів швидкого харчування міста Харкова з метою виявлення місця української кухні серед інших кухонь світу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The features of activity of restaurants and restaurants of rapid service are considered Kharkov with the purpose of location the Ukrainian kitchen among other kitchens of the world. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарна спадщина | uk_UA |
dc.subject | український народ | uk_UA |
dc.subject | відродження | uk_UA |
dc.subject | culinary heritage | uk_UA |
dc.subject | ukrainian people | uk_UA |
dc.subject | renaissance | uk_UA |
dc.subject | кулинарное наследие | uk_UA |
dc.subject | украинский народ | uk_UA |
dc.subject | возрождение | uk_UA |
dc.title | Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_97.pdf | 178.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.