Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л.М.-
dc.contributor.authorБатаєва, К.В.-
dc.date.accessioned2023-02-10T11:34:57Z-
dc.date.available2023-02-10T11:34:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЯцун Л. М., Батаєва К. В. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 681-687.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22386-
dc.description.abstractРозглянуто особливості діяльності ресторанів та ресторанів швидкого харчування міста Харкова з метою виявлення місця української кухні серед інших кухонь світу.uk_UA
dc.description.abstractThe features of activity of restaurants and restaurants of rapid service are considered Kharkov with the purpose of location the Ukrainian kitchen among other kitchens of the world.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна спадщинаuk_UA
dc.subjectукраїнський народuk_UA
dc.subjectвідродженняuk_UA
dc.subjectculinary heritageuk_UA
dc.subjectukrainian peopleuk_UA
dc.subjectrenaissanceuk_UA
dc.subjectкулинарное наследиеuk_UA
dc.subjectукраинский народuk_UA
dc.subjectвозрождениеuk_UA
dc.titleШляхи відродження кулінарної спадщини українського народуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_97.pdf178.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.