Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22334
Title: Оцінка напрямів підвищенняконкурентоспроможності молокопереробних підприємств
Authors: Суркова, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Дубініна, А. А.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Суркова М. С. Оцінка напрямів підвищенняконкурентоспроможності молокопереробних підприємств. Наук. кер. А. А. Дубініна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 109
Series/Report no.: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22334
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-109.pdf99.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.