Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorЖученко, К. О.-
dc.date.accessioned2023-02-09T16:50:56Z-
dc.date.available2023-02-09T16:50:56Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationЖученко К. О. Напрями розвитку вітчизняного макаронного виробництва. Наук. кер. Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 103uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22328-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТоварознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6-
dc.titleНапрями розвитку вітчизняного макаронного виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-103.pdf105.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.