Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorДроздова, В. А.-
dc.date.accessioned2023-02-09T16:47:11Z-
dc.date.available2023-02-09T16:47:11Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationДроздова В. А. Моніторинг ринку пастильних виробів України. Наук. кер. Т. М. Летута. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 102uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22327-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТоварознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6-
dc.titleМоніторинг ринку пастильних виробів Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-102.pdf99.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.