Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22313
Title: Удосконалення технології виробництва сушеного філе хека
Authors: Романів, В. Я.
metadata.dc.contributor.advisor: Левківська, Т. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Романів В. Я. Удосконалення технології виробництва сушеного філе хека. Наук. кер. Т. М. Левківська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 89
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22313
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-89.pdf99.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.