Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22311
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБендерська, О. В.-
dc.contributor.authorПроцюк, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-02-09T15:03:02Z-
dc.date.available2023-02-09T15:03:02Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationПроцюк Д. С. Аналіз ринку мя’соімітуючої продукції. Наук. кер. О.В. Бендерська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 88uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22311-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5-
dc.titleАналіз ринку мя’соімітуючої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-88.pdf99.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.