Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22283
Назва: Небезпека харчових продуктів
Автори: Д'яконов, О. В.
Науковий керівник : Д'яконов, В. І.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Д'яконов О. В. Небезпека харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Д'яконов В. І. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22283
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97.pdf180.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.