Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22275
Назва: АСУТП – покращання ефективності цукрового виробництва
Автори: Шкондіна, М. О.
Струкова, Н. С.
Науковий керівник : Ляшенко, С. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шкондіна М. О., Струкова Н. С. АСУТП – покращання ефективності цукрового виробництва. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Ляшенко С. О. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 95.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22275
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94.pdf181.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.