Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22213
Title: | Удосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходів |
Authors: | Іванов, Є. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шутюк, В. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Іванов Є. І. Удосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходів. Наук. кер. В. В. Шутюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 74 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22213 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-74.pdf | 99.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.