Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22212
Title: | Розширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршу |
Authors: | Жвава, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Левківська, Т. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Жвава М. В. Розширення асортименту снекової продукції на основі рибного фаршу. Наук. кер. Т. М. Левківська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 73 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22212 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-73.pdf | 99.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.