Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorБалабай, А. О.-
dc.date.accessioned2023-02-08T16:32:04Z-
dc.date.available2023-02-08T16:32:04Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationБалабай А. О. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк, К. С. Балабай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 68uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5-
dc.titleВплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-68.pdf100.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.