Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22206
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.advisor | Балабай, К. С. | - |
dc.contributor.author | Балабай, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-08T16:32:04Z | - |
dc.date.available | 2023-02-08T16:32:04Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Балабай А. О. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк, К. С. Балабай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 68 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5 | - |
dc.title | Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-68.pdf | 100.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.