Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorКротюк, М. К.-
dc.date.accessioned2023-02-08T14:54:38Z-
dc.date.available2023-02-08T14:54:38Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationКротюк М. К. Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології м’ясних виробів. Наук. кер. Н. В. Камсуліна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 50uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22184-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesАктуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3-
dc.titleЯвище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології м’ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-50.pdf99.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.