Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22100
Назва: Узагальнення досвіду вирощування кукурудзи в ТОВ "Лебедюк" Охтирського району Сумської області
Автори: Андрущенко, Олександр Григорович
Науковий керівник : Зуза, В.С.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра агротехнологій та землеробства
Ключові слова: ґрунт;чорнозем;кукурудза;ґрунтопокривні культури;елементи живлення;урожайність;ефективність;грунтовий гербіцид;по сходовий;страховий гербіцид;мікродобрива;позакореневе підживлення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Андрущенко О. Г. Узагальнення досвіду вирощування кукурудзи в ТОВ "Лебедюк" Охтирського району Сумської області: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 201 Агрономія ОПП Агрономія; наук. кер. В. С. Зуза; Харків; ДБТУ. 2021. 62 с.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі представлені результати дворічних досліджень автора із визначення впливу способів основного обробітку ґрунту та методів захисту на вміст поживних елементів в орному шарі та врожайність зерна кукурудзи. Визначено позитивний вплив чизельного обробітку на вміст поживних елементів у орному шарі, отримання близької до оранки врожайності зерна кукурудзи, істотне скорочення витрат та підвищення показників ефективності технології вирощування культури. В процесі досліджень використовувались загальноприйняті стандартизовані методи та методики, проведено статистичний аналіз урожайних даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22100
Розташовується у зібраннях:201 - "Агрономія" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021_M_201_Andrushchenko.pdf
  Restricted Access
774.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
an_2021_M_201_Andrushchenko.pdf
  Restricted Access
179.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.