Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22001
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorСтрога, О. О.-
dc.contributor.authorБредіха, М. А.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:34:39Z-
dc.date.available2023-02-06T15:34:39Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСтрога О. О., Бредіха М. А Технології збивних кондитерських виробів із використанням полікомпонентних рослинних паст. Наук. кер. К. Р. Касабова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 41uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22001-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleТехнології збивних кондитерських виробів із використанням полікомпонентних рослинних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-41.pdf101.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.