Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22000
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.advisorНечипоренко, І. В.-
dc.contributor.authorПолинюк, В. С.-
dc.date.accessioned2023-02-06T15:29:18Z-
dc.date.available2023-02-06T15:29:18Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationПолинюк В. С. Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон. Наук. кер. Г. В. Степанькова, І. В. Нечипоренко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22000-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів;Секція 2-
dc.titleТехнологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волоконuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-40.pdf100.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.