Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorФам Нгок Ту-
dc.contributor.authorЛевченко, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-02-06T14:03:00Z-
dc.date.available2023-02-06T14:03:00Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationФам Нгок Ту, Левченко Д.А. Використання крохмалю «Cheese Maker» у виробництві імітації сиру. Наук. кер. С. С. Андрєєва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 22uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21973-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleВикористання крохмалю «Cheese Maker» у виробництві імітації сируuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-22.pdf100.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.