Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorТимченко, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-02-06T13:46:43Z-
dc.date.available2023-02-06T13:46:43Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationТимченко Д. А. Використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології суфле. Наук. кер. С. Б. Омельченко.Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 18uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21967-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleВикористання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин у технології суфлеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-18.pdf99.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.