Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДуб, В. В.-
dc.contributor.advisorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorВостріков, Є. І.-
dc.date.accessioned2023-02-06T12:03:59Z-
dc.date.available2023-02-06T12:03:59Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationВостріков Є. І. Перспективи використання окари в технологіях продуктів харчування. Наук. кер. В. В. Дуб, Д. П. Крамаренко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 4uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21951-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleПерспективи використання окари в технологіях продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-4.pdf106.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.