Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21689
Title: | Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу |
Authors: | Ставерська, Т. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ставерська Т. О. Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 23 квітня 2021 р.; Харків, ХДУХТ 2021. С. 118-121 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21689 |
Appears in Collections: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-k_23.04.21-118-121.pdf | 494.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.