Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21666
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Богдан Віталійович | - |
dc.contributor.author | Лебединець, Ігор Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T19:27:52Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T19:27:52Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів: монографія. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко, І. В. Лебединець; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 101 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21666 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглядаються та вирішуються проблеми інтенсифікації теплоперенесення шляхом цілеспрямованого регулювання складу компонентів середовища та напівфабрикатів з урахуванням їх властивостей, що забезпечують зниження витрат енергетичних і матеріальних ресурсів під час виробництва жарених кулінарних виробів. Науково обгрунтовано методологію цілеспрямованого регулювання складу компонентів напівфабрикатів з урахуванням їх оптичних, теплофізичних, адсорбційних властивостей, а також ступеня масивності під час розробки енерго- і ресурсозберігаючих технологічних процесів виробництва багатокомпонентних кулінарних виробів. Доцільність реалізації доведено на прикладах розробки технологічних схем виробництва м'ясних січених виробів, термообробку яких передбачено ІЧ-жаренням та смаженням у ФЗС, що відповідають вимогам санітарної безпеки і наближені за хімічним складом до традиційних виробів з котлетного фаршу. Монографія розрахована на спеціалістів харчової промисловості, а також студентів вищих навчальних закладів та аспірантів спеціальності "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв". | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | кулінарні вироби | uk_UA |
dc.subject | процес жаріння | uk_UA |
dc.subject | теплові процеси | uk_UA |
dc.subject | м'ясні вироби | uk_UA |
dc.title | Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_kulinar_vyroby_2008.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.