Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorПересічний, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorПересічна, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorСвідло, Карина Володимирівна-
dc.contributor.authorГрищенко, І. М.-
dc.contributor.authorТюрікова, І. С.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Артем Васильович-
dc.contributor.authorМагалецька, І. А.-
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна Вікторівна-
dc.contributor.authorСобко, Анна Борисівна-
dc.contributor.authorСушич, М. І.-
dc.contributor.authorДовга, О. О.-
dc.contributor.authorЛіфіренко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-02-02T19:15:54Z-
dc.date.available2023-02-02T19:15:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationІнноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2: монографія. О .І. Черевко, М. І. Пересічний, С. М. Пересічна та ін.; за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. 4-те вид., переробл. та допов. Харків: ХДУХТ, 2017. 591 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-433-8-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21662-
dc.description.abstractУ монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів і всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectконструюванняuk_UA
dc.subjectфункціональне призначенняuk_UA
dc.titleІнноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2.uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_FUNKTs_2_2018.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.