Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21662
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Пересічний, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Пересічна, Світлана Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Свідло, Карина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Грищенко, І. М. | - |
dc.contributor.author | Тюрікова, І. С. | - |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем Васильович | - |
dc.contributor.author | Магалецька, І. А. | - |
dc.contributor.author | Паламарек, Каріна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Собко, Анна Борисівна | - |
dc.contributor.author | Сушич, М. І. | - |
dc.contributor.author | Довга, О. О. | - |
dc.contributor.author | Ліфіренко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T19:15:54Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T19:15:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2: монографія. О .І. Черевко, М. І. Пересічний, С. М. Пересічна та ін.; за ред. О. І. Черевка, М. І. Пересічного; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. 4-те вид., переробл. та допов. Харків: ХДУХТ, 2017. 591 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-433-8 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21662 | - |
dc.description.abstract | У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів і всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | конструювання | uk_UA |
dc.subject | функціональне призначення | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2. | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_FUNKTs_2_2018.pdf | 5.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.