Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21590
Название: Характеристика сортів озимої пшениці за показниками, що обумовлюють стійкість-сприйнятливість до Septoria tritici в Степу України.
Другие названия: Characteristic of winter wheat varieties on features, which cause resistance-susceptibility to Septoria tritici in the Steppe of Ukraine
Авторы: Бушулян, М. А.
Ключевые слова: пшениця озима, септоріоз, стійкість, патоген, сорти.;winter wheat, variety, resistance, susceptibility, Septoria tritici
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Бушулян М. А. Характеристика сортів озимої пшениці за показниками, що обумовлюють стійкість-сприйнятливість до Septoria tritici в Степу України. 2013. № 10. C. 53-56.
Серия/номер: Фітопатологія та ентомологія;№ 10
Краткий осмотр (реферат): Вивчено основні показники, що обумовлюють стійкість – сприйнятливість озимої пшениці до Septoria tritici: тривалість латентного і інкубаційного періодів розвитку патогена, інтенсивність пікнідоутворення, тип ураження. За результатами вивчення зразків пшениці виділені сорти, що володіють стійкістю до патогена в умовах Степу України.
Duration of latent and incubation periods, intensity of picnidium formation and type of disease injury are the most important features, which cause host plant resistance of winter wheat to Septoria tritici: After investigation of winter wheat strains the varieties with resistance to pathogen were found under the conditions of the Steppe of Ukraine.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21590
Располагается в коллекциях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія : Фітопатологія та ентомологія :2013. № 10

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2013_10_053-056_bushulyan.pdf134.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.