Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21590
Title: Характеристика сортів озимої пшениці за показниками, що обумовлюють стійкість-сприйнятливість до Septoria tritici в Степу України.
Other Titles: Characteristic of winter wheat varieties on features, which cause resistance-susceptibility to Septoria tritici in the Steppe of Ukraine
Authors: Бушулян, М. А.
Keywords: пшениця озима, септоріоз, стійкість, патоген, сорти.;winter wheat, variety, resistance, susceptibility, Septoria tritici
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва
Citation: Бушулян М. А. Характеристика сортів озимої пшениці за показниками, що обумовлюють стійкість-сприйнятливість до Septoria tritici в Степу України. 2013. № 10. C. 53-56.
Series/Report no.: Фітопатологія та ентомологія;№ 10
Abstract: Вивчено основні показники, що обумовлюють стійкість – сприйнятливість озимої пшениці до Septoria tritici: тривалість латентного і інкубаційного періодів розвитку патогена, інтенсивність пікнідоутворення, тип ураження. За результатами вивчення зразків пшениці виділені сорти, що володіють стійкістю до патогена в умовах Степу України.
Duration of latent and incubation periods, intensity of picnidium formation and type of disease injury are the most important features, which cause host plant resistance of winter wheat to Septoria tritici: After investigation of winter wheat strains the varieties with resistance to pathogen were found under the conditions of the Steppe of Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21590
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва. Серія : Фітопатологія та ентомологія :2013. № 10

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2013_10_053-056_bushulyan.pdf134.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.