Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21577
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-01T19:15:19Z-
dc.date.available2023-02-01T19:15:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАндрєєва С. С., Колеснікова М. Б., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 131 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21577-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто технологію соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. Обґрунтовано використання крохмалів фізичної модифікації (КФМ) із воскової кукурудзи "Prima", тапіокового "Endura", плодово-ягідної сировини (пюре, соки концентровані) та смакових компонентів у технології соусів солодких. Установлено залежності ефективної в'язкості оклейстеризованих крохмальних дисперсій (ОКД) і модельних систем (МС) на основі дослідних крохмалів та плодово-ягідної сировини від впливу технологічних чинників (рН, повторне нагрівання, механічний вплив, цикл "заморожування - розморожування", тривалість зберігання та ін.). Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва соусів солодких. Розроблено рекомендації із застосування соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації для кулінарної продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectсоусиuk_UA
dc.subjectсолодкі соусиuk_UA
dc.titleТехнології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografiya_2017.pdf6.94 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.