Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21577
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрєєва, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T19:15:19Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T19:15:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Андрєєва С. С., Колеснікова М. Б., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації: монографія. Харків: ХДУХТ, 2017. 131 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21577 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглянуто технологію соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. Обґрунтовано використання крохмалів фізичної модифікації (КФМ) із воскової кукурудзи "Prima", тапіокового "Endura", плодово-ягідної сировини (пюре, соки концентровані) та смакових компонентів у технології соусів солодких. Установлено залежності ефективної в'язкості оклейстеризованих крохмальних дисперсій (ОКД) і модельних систем (МС) на основі дослідних крохмалів та плодово-ягідної сировини від впливу технологічних чинників (рН, повторне нагрівання, механічний вплив, цикл "заморожування - розморожування", тривалість зберігання та ін.). Обґрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва соусів солодких. Розроблено рекомендації із застосування соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації для кулінарної продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | крохмаль | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | соуси | uk_UA |
dc.subject | солодкі соуси | uk_UA |
dc.title | Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_2017.pdf | 6.94 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.