Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21564
Назва: | Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини |
Автори: | Плотнікова, Раїса Валеріївна Гринченко, Наталія Геннадіївна Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Ключові слова: | технологія десертної продукції;молоко;полідисперсні системи;плодово-ягідна сировина |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія. Харків. : ХДУХТ, 2015. 111 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової системи молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунтуванням технології одержання молока знежиреного з високими термота кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564 |
ISBN: | 978-066-405-402-4 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Plotnikova.pdf | 3.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.