Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21564
Назва: Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини
Автори: Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключові слова: технологія десертної продукції;молоко;полідисперсні системи;плодово-ягідна сировина
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія. Харків. : ХДУХТ, 2015. 111 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової системи молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунтуванням технології одержання молока знежиреного з високими термота кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21564
ISBN: 978-066-405-402-4
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Plotnikova.pdf3.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.