Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21485
Назва: Особливості організації освітнього процесу в закладах вищої освіти
Автори: Гаркуша, Н. М.
Горошанська, О. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гаркуша Н. М., Горошанська О. О. Особливості організації освітнього процесу в закладах вищої освіти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 132-133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21485
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk_27.05.21 – 132-133.pdf90.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.