Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorГершун, В. С.-
dc.date.accessioned2023-01-31T11:17:26Z-
dc.date.available2023-01-31T11:17:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛенерт С. О., Попова Т. М., Гершун В. С. Оцінювання якості висівок зернових культур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 169-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21355-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОцінювання якості висівок зернових культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_169-170.pdf964.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.