Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. Н.-
dc.contributor.authorНовикова, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-31T11:11:46Z-
dc.date.available2023-01-31T11:11:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. Н., Новикова В. В. Особливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 165-166.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21353-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості епіфітної мікрофлори кісточкових плодівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_165-166.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.