Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131
Title: | Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини |
Authors: | Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Буряков, М. І. Пришляк, Д. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Буряков М. І., Пришляк Д. О. Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 19-20 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-19-20.pdf | 288.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.