Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131
Title: Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини
Authors: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Буряков, М. І.
Пришляк, Д. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Буряков М. І., Пришляк Д. О. Обгрунтування параметрів технологічного процесу виробництва рогаликів та дрібноштучних хлібобулочних виробів з удосконаленням тістоокруглювальної машини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 19-20 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2131
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-19-20.pdf288.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.